STEM TEMEL SEVİYE HİZMET İÇİ EĞİTİMİ OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

19.06.2019 556

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ile yapılan Sosyal Mali Destekl Programı kapsamında okulumuza Stem Laboratuvarı kurulmuş ve öğretmenlerimiz Eğitici Eğitimi Seminerine katılmışlardı.

Bu çalışmanın ürünü olarak, Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Eren Enerji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde "Stem Temel Seviye Eğitimi" başlamıştır.

Eğitim, okulumuz Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Recep KAYIK tarafından verilmektedir.

5 Gün sürecek olan ve farklı branşlardan öğretmenlerin katıldığı hizmetiçi eğitimde

• Stem hakkında bilgilendirme
  • Stemde kullanılan yaklaşım, yöntem ve teknikler
  • Stem materyal ve etkinlik tasarımı
  • Stem uygulama ve etkinlik örnekleri
  • Stem'in derslere entegre edilmesi
  • Dünyada Stem'in uygulanışı
  • Ülkemizde Stem'in uygulanışı konuları hakkında bilgi verilecektir.

Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Recep KAYIK'a teşekkür eder, Stem Laboratuvarında bu tür etkinliklerin gerçekleştirilmesi, projenin tüm Kilimli İlçe öğretmenlerine ulaşılmasını sağlamaktadır.

19-06-201919-06-201919-06-2019