STEM LABORATUVARIMIZIN AÇILIŞI SAYIN VALİMİZ ERDOĞAN BEKTAŞ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLDİ

STEM LABORATUVARIMIZIN AÇILIŞI SAYIN VALİMİZ ERDOĞAN BEKTAŞ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLDİ

07.03.2019 863

 Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı arasında gerçekleşen protokol sonucunda "Kilimli Stem ile Geleceğini İnşa Ediyor" projesi kapsamında okulumuz Stem Laboratuvarı´nın açılışı gerçekleştirilmiştir.

Sayın Valimiz Erdoğan BEKTAŞ, Milletvekilimiz Polat TÜRKMEN, Vali Yardımcısı ve Kilimli Kaymakamımız Nevzat TAŞDAN, İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat KAPICI, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Elif ACAR, İlçe Milli Eğitim Müdürmüz Muzaffer YILDIZ, Çatalağzı Belediye Başkanımız Adnan AKGÜN, Eren Enerji A.Ş. Müdürleri Cem ÇİFTÇİ ve Deniz ŞAHİN, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ersun GÜRSEL, MHP Belediye Başkan Adayı Yavuz PALABAŞ, Kilimli ilçe okul müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla gerçekleşen açılış töreni beğeni topladı.

Sayın Valimiz ilkokuldan liseye kadar her kademede kodlamayı desteklediğini belirterek öğrencilerimizin açılış için yaptığı çalışmaları misafirler ile tek tek incelemiştir. Okulumuzun adının yazılı olduğu özel tasarım anahtarlıklar 3 boyutlu yazıcı marifetiyle basılmış ve protokol üyelerine hediye edilmiştir.

Öğrencilerimizin yaptıkları çalışmalar:

Engelden Kaçan Robot

Çizgi İzleyen Robot

Pinball Makinesi(Langırt)

Torna Tezgahı

Fabrika Otomasyonu

3 Boyutlu yazıcı ile anahtarlık basımı

Sergi gezisinin tamamlanmasının ardından Sayın Valimiz Erdoğan BEKTAŞ tarafından okulumuza katkılarından dolayı Eren Enerji A.Ş. adına Cem ÇİFTÇİ ve Deniz ŞAHİN´e; Milletvekilimiz Polat TÜRKMEN tarafından Kilimli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz İbrahim AKGÜN´e çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verilmiştir.

Başta Okul Müdürümüz Kamil ZOROĞLU ve Müdür Yardımcımız Türker Kazım AKTAŞ olmak üzere meslek öğretmenleri, öğretmenlerimizin yetiştirdiği öğrenciler, idareciler, personelimiz ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Her zaman yanımızda olan, desteklerini esirgemeyen Eren Enerji A.Ş.'ye teşekkürü borç biliriz.

 Kilimli Stem İle Geleceğini İnşa Ediyor Projesi Tanıtım Filmi

 

Stem Laboratuvarı Açılış Konuşması

Laboratuvarımızın açılış konuşmasını Müdür Yardımcımız Türker Kazım AKTAŞ gerçekleştirdi.

Laboratuvarımızın Açılışı (Kurdele Kesme Merasimi)

07-03-2019

07-03-2019

07-03-201907-03-201907-03-201907-03-201907-03-201907-03-2019
07-03-2019