ROBOT YARIŞMASI

12.04.2019 265

13. Meb Uluslararası Robot yarışması sonlandı. Okulumuzun ilk kez katıldığı bu etkinlikte öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz büyük tecrübe kazandılar. Kendi robotlarını tanıtma ve diğer okulların robotlarını inceleme imkanı buldurlar. Öğrencilerimiz; diğer okullardaki örencilerle bilgi alışverişi yaptılar.

Robot yarışması, öğrencilerimizin öğretmenleri ile okul dışında bir etkinlik yapmalarına; sosyalleşmelerine olanak sağladı.

Öğrencilerimiz Sayın Milli Eğitim Bakanımız Ziya SELÇUK´a robotlarımızı tanıtma fırsatı buldular. Okulumuz adına çok büyük br adım olan bu etkinliğin devam etmesini temenni etmekteyiz.

Okul Müdürümüz Kamil ZOROĞLU, Müdür Yardımcımız Türker Kazım AKTAŞ, Er-En Robot Kulübü: Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alan Şefi Oğuz GEDİKLİ, Elektrik Elektronik Alanı Atölye Şefleri Ömer ÖZTÜRK ve Egemen Oğuz GÜLER; öğrencilerimiz 11 Elektrik Elektronik Teknolojileri sınıfından Kadir DEMİR, Yasin SAĞLAM, Necati TUNCEL, Emre YENİYAPI,Mustafa KARAGÖZ ve Berk ERGEN´e bize bu heyecanı yaşattıkları için teşekkür ederiz.

Bu yarışmaya katılma sürecimizde Robot Kulübü´ne destek olan herkese teşekkür ederiz.

12-04-201912-04-201912-04-201912-04-201912-04-2019