23.11.2017 1118

Okulumuz Eren Holding tarafından yaptırılmış olup, 12 Eylül 2014 tarihinde kapatılan Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri ile toplamda 250 öğrenci ile 2014-2015 Eğitim Öğretim yılına başlamıştır.

• 15 Haziran 2017´de Kilimli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nin kapanması ile, 14 Öğretmen, 3 Memur ve 82 öğrenciyi de bünyesine katarak büyümeye devam etmiştir.

Ana bina, atölye ve pansiyon binası olmak üzere 3 bloktan oluşmaktadır.9 Adet aktif dalımızla bölgedeki sanayi ara eleman ihtiyacını karşılamakta önemli rol oynamaktadır.

Türkiye'de bir ilk olarak Enerji Lisesi maksatlı açılan okulumuz, bölgenin enerji sektöründeki firmalarına alt yapı ve eleman sağlayacağı düşünüldüğünde önemi daha iyi anlaşılacaktır.

MİSYONUMUZ:

Bugünün ve geleceğin ihtiyaçlarının ışığında; milli ve manevi değerlere bağlı ve bu değerleri çağdaş düşüncelerle destekleyebilen ve sentezleyebilen, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilecek mesleki bilgi, beceriye sahip, emeğe saygı duyan, faziletli, kendine güvenen nitelikli insan gücünü oluşturacak fertler yetiştirmektir.

VİZYONUMUZ:

Sosyal ve kültürel alanda örnek, mesleki ve teknik alanda öncü, çağdaş ve dinamik bir eğitim kurumu olmaktır.

OKUL MÜDÜRLERİMİZ

ADI SOYADI