MÜDÜRÜMÜZÜN MESAJI

MÜDÜRÜMÜZÜN MESAJI

23.11.2017 2578

 MÜDÜRÜMÜZÜN MESAJI

2015-2016 Eğitim Öğretim yılında göreve başladığım ilk günden bu yana Eren Enerji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde eğitimi canlı tutmaya, öğrencileri sağlam bir gelceğe hazırlamaya çalışmaktayız. Bununla birlikte okul camiası, okulumuzun büyüme ve gelişiminin devam etmesi gerektiği inancını taşımaktadır.

Canlı kalmanın yolunun, her gün kendini yenilemekten geçtiği bilinmektedir. Bugün atacağımız adımların gelecekteki okulun sahip olacağı başarılarını ya da başarısızlıklarını oluşturacağını çok iyi bilmekteyiz. Şimdiden ortaya koyacağımız vizyon, misyoni değer ilke ve stratejik amaçlarımız, gelecekteki Eren Enerji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nin yüzünü ak edecektir. Alışa gelmiş düşüncelerin ötesinde, geleceğin eğitim dünyasında etkili olacağına inandığımız öğrencilerin ferdi kabiliyetlerine bağlı olarak geliştirilen eğitim anlayışını taşımaktayız. Kendilerinden, kişisel zamanlarından fedakârlık ederek görevlerini yerine getirme kararlılığını gösterdikleri için çalışma ekibimdeki tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

 

KAMİL ZOROĞLU

KAMİL ZOROĞLU - ÖZGEÇMİŞ

1976 yılında Zonguldak Kilimli´de doğdu. Karadon İlkokulu, Kilimli Ortaokulu ve Fener Lisesi´nden mezun oldu. 1995 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği´nden mezun oldu. 2000 yılında İstanbul Yeditepe şitme Engelliler İlköğretim Okulu´nda göreve başladı. Sırasıyla Muslu İlköğretim Okulu, Ziya Gökalp İlköğretim Okulu ve Kilimli Özel Eğitim Uygulama Merkezi´nde görev yaptı.

2015 yılından itibaren Eren Enerji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Evli ve bir çocuk babasıdır.