ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ROBOT YARIŞMASINDA 5. VE 9. OLDUK

27.04.2019 292

Eren Enerji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Er-En Robot Kulübü,

26-27 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen olan Erzincan Binali YILDIRIM Üniversitesi´nin ev sahipliği yaptığı "Rotek RoboTeam´19" Robot yarışmasından başarı ile geri dönüyor.

Robot Kulübümüzün katıldığı 2. yarışmada okulumuz başarılarına yenisi eklendi.

Mini Sumo kategorisinde Danışman Öğretmenimiz Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alan Şefi Şaban KAYA ile öğrencilerimiz Ali KAHVECİ ve Semih BERBER´in  (11 Endüstriyel Otomasyon Sınıfı) robotu "Barlas" ile 5. olmuşlardır.

Çizgi izleyen robot kategorisinde ise Danışman Öğretmenimiz Elektrik-Elektronik Teknolojisi Atölye Şefi Feyyaz ÖZDOĞAN ile öğrencilerimiz Ömer Emre EFENDİOĞLU ve Kurtuluş HALATCI´nın (11 Elektrik-Elektronik Teknolojisi Sınıfı) robotu "Çizer" ile 9. olmuşlardır.

Okul Müdürümüz Kamil ZOROĞLU: "Bu sene ilk kez katıldığımız Robot Yarışmalarında alınan bu başarı, okul olarak bizi çok heyecanlandırmış ve mutlu etmiştir. Bu yolda kendimizi geliştirerek ilerlemeyi hedefliyoruz. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerime teşekkür ederim." dedi.

26-04-201927-04-201926-04-201926-04-201926-04-2019

Mini Sumo-BARLAS